Blanc. kapsalon Oldenzaal

Welkom bij Blanc. bijzonderste kapsalon in Oldenzaal. In onze kapsalon werken wij iedere dag met veel passie en plezier, waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend zijn. Laat je inspireren door de laatste technieken en trends op het gebied van haar & visagie.

Je kunt ook zonder afspraak terecht bij onze salon in Oldenzaal voor één van onze behandelingen. Vind je het prettig om van te voren een afspraak te maken? Maak dan online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

Online afspraak maken


De collectie van Kevin.Murphy.

Wij zijn trots dat wij samenwerken met Kevin.Murphy! Kevin is één van de meest gerespecteerde en gevraagde topstylisten. De prachtige producten waarmee wij werken bevatten duurzame ingrediënten zoals essentiële oliën, vitamines, natuurlijke antioxidanten en plantenextracten. Ook zijn de producten sulfaat en parabeen vrij. Daarnaast zijn de verpakkingen recyclebaar en biologisch afbreekbaar, zo dragen wij ook ons steentje bij aan het milieu. Onmisbaar in onze kapsalon.

Ontdek de prachtige collectie van Kevin.Murphy op onze productpagina of kom langs in onze kapsalon in Oldenzaal.

Ontdek de collectie

Openingstijden.

 • Contactinformatie:
  Blanc. Oldenzaal
  Deurningerstraat 4a
  7571 BC Oldenzaal
  Tel: 0541 – 299 600
  info@salonblanc.nl
  Kvk: 66776619
 • Openingstijden:
  Maandag: Gesloten
  Dinsdag: 9:00 – 18:00 uur
  Woensdag: 9:00 – 18:00 uur
  Donderdag: 9:00 – 18:00 uur
  Vrijdag: 9:00 – 20:00 uur
  Zaterdag: 9:00 – 14:00 uur
  Zondag: Gesloten

Hair & Make-up is our passion.

Heb je vragen, wil je een persoonlijk advies of wil je meer weten over één van onze behandelingen? Kom gerust langs in onze kapsalon in Oldenzaal of
neem contact met ons op!

Contact opnemen
Kapsalon Oldenzaal | Blanc.